Нагадаємо, ми розповідали, як приготувати соковиті, смачні та бюджетні котлети із субпродуктів.
Підлива для котлет
Знадобиться:
томатна паста – 3 столові ложки, гаряча вода – 1 склянка, пшеничне борошно – 2 столові ложки, соняшникова олія – 4 столові ложки, цукор – 1 чайна ложка, сіль і перець – за смаком.
Як готувати
- Посуд із товстим дном поставити на вогонь і налити соняшникову олію.
- У розігріту олію (не розпечену) додати томатну пасту, розведену гарячою водою.
- Вміст добре помішувати, доводячи до кипіння.
- Після цього зменшити вогонь і додати частинами борошно.
- Весь час помішувати, щоб не утворювались грудочки.
- Додати сіль, цукор та перець і продовжувати помішувати, доки маса не загусне.
- Підливу можна подати до котлет, пюре або спагеті.