No menu items!
Неділя, 7 Липня, 2024
ГоловнаСпоживачОсновні принципи роботи інгалятора

Основні принципи роботи інгалятора

Інгалятор - медичний професійний прилад, який застосовується для лікування кашлю у дітей та дорослих. В процесі використання інгалятора, люди помічають, що процес одужання значно пришвидшується, а загальне самопочуття швидко покращується.

Як правило, зміни в стані здоров’я пацієнти помічають вже після перших 2-3 днів лікування. Робота з інгалятором дозволяє поліпшити загальний стан хворого та позбутися перших симптомів захворювання. Інгаляторам віддають перевагу, тому що їх використання допустиме практично при всіх видах хвороб верхніх дихальних шляхів (ГРВІ, грипі, пневмонії).

Основні принципи роботи інгалятора

Інгалятор ще відомий за іншою назвою, небулайзер. Важливо розуміти, що його принципом роботи є – дроблення частинок лікарського препарату, для того, щоб вони надалі проникали безпосередньо в легені. В процесі роботи небулайзера з нього виходить пар, він відповідає за пом’якшення  і зволоження слизової системи. Користувачі помічають покращення та відходження мокротиння при кашлі. Спеціалісти рекомендують використовувати інгалятор та спеціальні розчини при перших ознаках застуди. При першій стадії грипу або ГРВІ люди страждають від сухого подразнення дихальних шляхів. У процесі використання інгалятора кожен користувач може додавати різні протизапальні препарати для профілактики та прискорення оздоровчого процесу.

Види інгаляторів

Інгалятори розрізняють за видами, кожен з яких покупець може вибрати та придбати для себе в мережі салонів Ортомедіка. Відомі такі види небулайзерів:

  • Компрессорный. З ним дозволене використання антибіотичних та антисептичних засобів, гормонів, бронхолітиків, муколітиків та імуномодуляторів для покращення роботи апарату. Часто користувачі додають до небулайзера: спеціальну олію, мінеральну воду та антигрибкові препарати. Варто зауважити, що додавання допоміжних речовин неприпустимо в інших видах інгаляційних пристроїв. Компресорний інгалятор дозволений до використання дорослим та дітям.
  • Ультразвуковий. Відповідальний за руйнування молекулярної структури більшості речовин у процесі нагрівання.
  • Паровий або тепловологий інгалятор – найбільш популярний тип серед користувачів. Використовуючи такий апарат користувач може вдихати гарячі пари, які провокують розширення судин, що, своєю чергою, посилює кровообіг і фізіотерапевтичний ефект. Робити інгаляцію можна з додаванням легких олій та ряду препаратів, які призначає лікар.

Кожен з перелічених видів інгаляторів покупець завжди може придбати, наприклад, у мережі салонів Ортомедіка, як у стаціонарних відділеннях, так і в інтернет-магазині компанії. Вся продукція салону має доступні ціни, через пряму співпрацю з виробниками та постачальниками. Також тут завжди готові надати необхідні сертифікати якості за запитом клієнта. Фахівці завжди стежать за тенденціями ринку медичної техніки, тому представляють своїм покупцям лише найсучасніші та найтехнологічніші моделі. Завітайте до салону і вам допоможуть з підбором найкращого небулайзера.

Інгаляційна терапія доволі популярна в наш час, але варто зазначити, що вона теж має ряд своїх протипоказань, до них відносяться:

  • хвороби серцево-судинної системи;
  • туберкульоз;
  • захворювання крові.

Звичайно, що людина, яка потребує використання інгалятора, в першу чергу повинна відвідати свого лікаря для якісного огляду, консультації та призначення якісного лікування. Лікар після огляду порекомендує перелік дозволених препаратів, а користувачу залишається їх дотримуватися для скорішого одужання. Оскільки, саме правильна інгаляційна терапія допомагає пацієнту швидко позбутися кашлю, а також усуває симптоми вірусних захворювань.

Якщо в процесі вибору у вас виникають будь-які труднощі, то зверніться до представника салону медтехніки Ортомедіка, він в усьому допоможе та порекомендує найбільш підходящий апарат виходячи з особистих побажань клієнта.

Не витрачайте час на пошуки медичної техніки деінде, а одразу відвідайте будь – яке з відділень салонів Ortomedica  і оберіть все необхідне для себе та своїх близьких.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні