Готувати їх не складно, і якщо ви раніше не куштували таку смакоту, то саме час дізнатися рецепт.
Пропонуємо простий рецепт оладок зі свіжої капусти. Готуються вони швидко, виходять ніжними і дуже смачними. Можна використовувати молоду капусту.
Капуста білокачанна – 500 г, морква – 1 шт., яйця – 2 шт., сметана – 2 столові ложки, борошно – 3-4 столові ложки, сода – 1/2 чайної ложки, сік лимона (або оцет, або окріп ) – 1 чайна ложка (для того, щоб погасити соду), перець чорний мелений і сіль – за смаком, олія (для смаження).
1. Качан капусти промити під проточною водою, верхні листочки зняти. Дрібно нашаткувати капусту, посолити і добре пом’яти руками. Залишити капусту на 5 хвилин, потім віджати від соку.
2. До капусти додати натерту на великій тертці моркву, сметану, яйця, гашену соком лимона, оцтом або окропом соду, борошно, сіль і перець, ретельно перемішати. За бажанням можна додати цибулю, часник або зелень.
3. Ложкою викладати масу на розігріту з рослинною олією сковороду, формуючи оладки. Смажити оладки на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
4. Готові оладки викласти на паперові рушники для видалення зайвої олії.
5. Подавати зі сметаною.
Свято Преображення Господнього цього року відзначається 6 та 19 серпня – за двома стилями.
Світло – одна з обов’язкових умов розвитку рослин. Проте влітку кімнатна зелень може дуже страждати…
Загар - пігментація шкіри людини під впливом ультрафіолетового опромінення. Загоряючи на сонці, людина зміцнює імунітет,…
Якщо раніше господині намагалися заморозити більше ягід та фруктів на зиму, то сьогодні, враховуючи постійні…
Сьогодні пенсіонери не залишаються осторонь допомоги ЗСУ. Яскравий приклад цього - подружжя Володимира і Таскіри…
Сьогодні ми розповімо про село Білозерка Херсонської області, яке славиться унікальними природними джерелами, а також…