У нашій скарбничці є порада, як виправити зацукроване варення, ви дізнаєтеся, як упоратися з примхами бісквітного тіста та безліччю інших речей.
Щоб котлети вийшли смачнішими, у фарш можна додати цукор з розрахунку на 1 кг фаршу – 1 столову ложку цукру. Завдяки цій незвичайній добавці покращуються смак та консистенція котлет, вони виходять неймовірно м’якими та соковитими.
Також у фарш разом з іншими спеціями (сіль, перець) можна додати порошок кореня селери – він також покращить смак котлет. На 1 кг фаршу кладуть 1 чайну ложку сухої селери.
Подається в креманці.
Вимиті банки поставити в холодну духовку на решітку. Якщо вони ще вологі — догори шийкою, а сухі — перевернутими.
Духовку ввімкнути спочатку на мінімальну температуру, потім прогріти до 120-150 градусів.
Літрові банки стерилізуються 15 хвилин, а трилітрові – 25 хвилин.
Благодійний фонд «Рокада» запрошує українців зареєструватися на новий вид гуманітарної допомоги. Ці предмети особливо важливі…
У березні 2025 року український Пенсійний фонд проіндексував пенсії. Виплати більшості категорій пенсіонерів зросли на…
З 26 по 30 травня українців запрошують зареєструватися на нову грошову допомогу. Хто зможе отримати…
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.