У нашій скарбничці є порада, як виправити зацукроване варення, ви дізнаєтеся, як упоратися з примхами бісквітного тіста та безліччю інших речей.
Щоб котлети вийшли смачнішими, у фарш можна додати цукор з розрахунку на 1 кг фаршу – 1 столову ложку цукру. Завдяки цій незвичайній добавці покращуються смак та консистенція котлет, вони виходять неймовірно м’якими та соковитими.
Також у фарш разом з іншими спеціями (сіль, перець) можна додати порошок кореня селери – він також покращить смак котлет. На 1 кг фаршу кладуть 1 чайну ложку сухої селери.
Подається в креманці.
Вимиті банки поставити в холодну духовку на решітку. Якщо вони ще вологі — догори шийкою, а сухі — перевернутими.
Духовку ввімкнути спочатку на мінімальну температуру, потім прогріти до 120-150 градусів.
Літрові банки стерилізуються 15 хвилин, а трилітрові – 25 хвилин.
Звичне прання порошком не завжди рятує білі шкарпетки від пожовтіння та запаху. Два прості засоби…
Картопля та горіхи — ідеальне поєднання для пісних котлет, які виходять ситними й надзвичайно смачними.
Пенсійний фонд запровадив нову вимогу: частині пенсіонерів потрібно подати спеціальну заяву. Кого це стосується.
Що станеться із субсидією, якщо про виїзд когось із домогосподарства не повідомити Пенсійний фонд?
Прогноз по телевізору обіцяє «+5 і без опадів», а під’їзд зустрічає мокрим снігом і слизькими…
Що змінилося у правилах програми «Зимова підтримка» і на що тепер не можна витратити 1000…