У нашій скарбничці є порада, як виправити зацукроване варення, ви дізнаєтеся, як упоратися з примхами бісквітного тіста та безліччю інших речей.
Щоб котлети вийшли смачнішими, у фарш можна додати цукор з розрахунку на 1 кг фаршу – 1 столову ложку цукру. Завдяки цій незвичайній добавці покращуються смак та консистенція котлет, вони виходять неймовірно м’якими та соковитими.
Також у фарш разом з іншими спеціями (сіль, перець) можна додати порошок кореня селери – він також покращить смак котлет. На 1 кг фаршу кладуть 1 чайну ложку сухої селери.
Подається в креманці.
Вимиті банки поставити в холодну духовку на решітку. Якщо вони ще вологі — догори шийкою, а сухі — перевернутими.
Духовку ввімкнути спочатку на мінімальну температуру, потім прогріти до 120-150 градусів.
Літрові банки стерилізуються 15 хвилин, а трилітрові – 25 хвилин.
Хочеш перевести трудову книжку до електронного формату, але ПФУ не приймає заяви? Швидше за все,…
Якщо ви шукаєте закуску, яку можна приготувати з доступних овочів, зверніть увагу на цей рецепт.…
Обстріли енергетичної інфраструктури з боку РФ створюють ризик тривалих відключень електроенергії. Центр стратегічних комунікацій розповів,…
Незабаром українцям не доведеться заповнювати довгі форми для сплати комуналки чи податків. НБУ планує спростити…
Сухостій на узбіччях не «нічийний». Як можуть покарати за самовільну заготівлю деревини?
Пенсійний фонд України опублікував свіжу статистику з виплат: більшість пенсіонерів отримують менше ніж 5 тисяч…