У нашій скарбничці є порада, як виправити зацукроване варення, ви дізнаєтеся, як упоратися з примхами бісквітного тіста та безліччю інших речей.
Щоб котлети вийшли смачнішими, у фарш можна додати цукор з розрахунку на 1 кг фаршу – 1 столову ложку цукру. Завдяки цій незвичайній добавці покращуються смак та консистенція котлет, вони виходять неймовірно м’якими та соковитими.
Також у фарш разом з іншими спеціями (сіль, перець) можна додати порошок кореня селери – він також покращить смак котлет. На 1 кг фаршу кладуть 1 чайну ложку сухої селери.
Подається в креманці.
Вимиті банки поставити в холодну духовку на решітку. Якщо вони ще вологі — догори шийкою, а сухі — перевернутими.
Духовку ввімкнути спочатку на мінімальну температуру, потім прогріти до 120-150 градусів.
Літрові банки стерилізуються 15 хвилин, а трилітрові – 25 хвилин.
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…
Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…
19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…