Субота, 5 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧи вмієте ви готувати кисіль з яблук - просто, смачно та дуже...

Чи вмієте ви готувати кисіль з яблук – просто, смачно та дуже корисно

Этот материал также доступен на русском языке
Кулінарна скарбничка зберігає багато секретів, рецептів та корисних порад. Вони знадобляться як молодим господиням-початківцям, так і досвідченим майстриням на всі руки.

У нашій скарбничці є порада, як виправити зацукроване варення, ви дізнаєтеся, як упоратися з примхами бісквітного тіста та безліччю інших речей.

Що покращить смак котлет?

Щоб котлети вийшли смачнішими, у фарш можна додати цукор з розрахунку на 1 кг фаршу – 1 столову ложку цукру. Завдяки цій незвичайній добавці покращуються смак та консистенція котлет, вони виходять неймовірно м’якими та соковитими.

Також у фарш разом з іншими спеціями (сіль, перець) можна додати порошок кореня селери – він також покращить смак котлет. На 1 кг фаршу кладуть 1 чайну ложку сухої селери.

Чи вмієте ви готувати кисіль із яблук?

  • Візьміть 500 г яблук, 1 л води, 100 г цукру, 2 столові ложки крохмалю.
  • Яблука промити, половину залити водою і проварити до готовності, потім протерти через сито, додати цукор, крохмаль і закип’ятити.
  • Другу половину яблук натерти на тертці, поєднати з киселем і перемішати.

Подається в креманці.

Як стерилізувати банки у духовці?

Вимиті банки поставити в холодну духовку на решітку. Якщо вони ще вологі — догори шийкою, а сухі — перевернутими.

Духовку ввімкнути спочатку на мінімальну температуру, потім прогріти до 120-150 градусів.

Літрові банки стерилізуються 15 хвилин, а трилітрові – 25 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні