Ідеальне тісто для піци в духовці
Спробуйте інші рецепти піци, які ми пропонували вам раніше.
Інгредієнти
Борошно – 260 грамів, кефір – 200 грамів, яйця – 1 штука, олія – 5 столових ложок, цукор – 1 чайна ложка, розпушувач – 1 чайна ложка, сіль – 0,5 чайної ложки, томатний соус, сир, маслини, копчена ковбаса, сир та помідори – за смаком.
Приготування
- У кефір кімнатної температури додати яйце та соняшникову олію, всипати цукор та сіль. Все перемішати вінчиком до однорідності.
- Всипати просіяне борошно з розпушувачем і перемішати тісто до однорідності. Має вийти напівгусте в’язке тісто.
- Форму для піци або невелике деко вистелити пергаментом і змастити олією.
- Залити тісто і розрівняти.
- Акуратно змастити тісто томатним соусом, можна кетчупом.
- Зверху розподілити тонко нарізані помідори, ковбасу та маслини.
- Все посипати тертим сиром.
- Помістити форму в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.