Брауні – шоколадний десерт з тонкою скоринкою та вологою серединкою. Випікається у вигляді пирога, а потім розрізається на прямокутні тістечка. Для приготування брауні важливо використовувати якісний шоколад від нього залежить смак десерту.
Темний шоколад – 50 грамів, какао – 4 столові ложки, банан – 2 штуки, яйця – 2 штуки, розпушувач – 1 чайна ложка.
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…