Брауні – шоколадний десерт з тонкою скоринкою та вологою серединкою. Випікається у вигляді пирога, а потім розрізається на прямокутні тістечка. Для приготування брауні важливо використовувати якісний шоколад від нього залежить смак десерту.
Темний шоколад – 50 грамів, какао – 4 столові ложки, банан – 2 штуки, яйця – 2 штуки, розпушувач – 1 чайна ложка.
Мозок постійно обробляє безліч думок та даних, тому деякі з них можуть вислизнути з пам'яті.…
Держава продовжить підтримувати виплатами більш ніж 1,5 мільйона внутрішньо переміщених осіб. Водночас продовжуватимуть більш цільові…
Купівля вживаного автомобіля потребує особливої уважності та його ретельної перевірки. Автомобілі з пробігом часто ховають…
Жовтень — це перехідний місяць між літом і зимою. У цей період ще триває збір…
Осінь - не привід сумувати! Це прекрасна можливість приготувати безліч смачних страв з простих осінніх…
Дуже часто через погіршення самопочуття ми намагаємося самостійно розібратися з тим, що саме болить та…