Статті

Як вибрати ідеальний рюкзак для міста: поради та рекомендації

Шукаєте ідеальний міський рюкзак на кожен день? Хорошим вибором можуть стати рюкзаки Mark Ryden! Вони поєднують у собі стильний дизайн, високу якість, практичність, а також добре підходять для роботи, навчання та прогулянок містом. Замовити рюкзаки Mark Ryden можна в онлайн-магазині “Інстор”.

Визначте свої потреби

Перш ніж вибрати універсальний міський рюкзак, потрібно зрозуміти, навіщо він вам потрібний.

По-перше, подумайте, які речі в ньому переноситимуться. У більшості випадків рюкзаки об’ємом від 15 до 25 літрів закривають більшість завдань та забезпечують достатній простір для необхідних речей. Але можуть бути і винятки, особливо при перенесенні об’ємних чи негабаритних речей.

По-друге, подумайте про функціональність рюкзака. Якщо рюкзак потрібен для перенесення ноутбука, то з ним у комплекті, як мінімум, йде зарядний пристрій і миша. Завантажувати все це до загального відділу — не найпрактичніше рішення.

А ще можуть бути: ручки, флешки, серветки, гроші, документи, ключі, мультитули, пляшка з водою, вітровка та багато іншого. Якщо у вашому «арсеналі» є все це — варто знайти рюкзак з додатковими кишенями та внутрішньою організацією.

Матеріали, якість та довговічність

Рюкзаки з низького та середньоцінового сегмента часто виготовляють із нейлону або оксфорду. Матеріали слабо опираються дощу, не відрізняються міцністю та довговічністю.

Далі можна звернути увагу до вініл. Цей матеріал часто використовують у міських моделях рюкзаків через його відносно малопомітність у натовпі. Він приємний на дотик, більш-менш чинить опір подряпинам, має середній захист від дощу і прослужить довше нейлону.

Якщо потрібен дуже міцний рюкзак – то вибір безперечно у бік кордури та рюкзаків, наближених до тактичного дизайну. Це грубий і дуже міцний матеріал, що зарекомендував себе в різних сферах.

Ще більш міцним і менш яскравим дизайном буде X-Pack. Це відносно молодий та дорогий матеріал із категорії преміум. Він має гарний захист під час дощу, підвищену зносостійкість і довговічність.

Комфорт та ергономіка

Насамперед варто визначитися зі спинкою та лямками. Вони бувають різними й дуже легко помилитися з їх вибором.

Спинка рюкзака та лямки

При невеликій вазі та недовгому носінні можна сміливо брати рюкзак з м’якою спинкою. Ці рюкзаки компактніші і менше важать. Але будьте готові, що неправильно упакований об’ємний предмет з гострими кутами може завдати вам маси незручностей, коли перемішається з іншими речами і стане випирати десь в області попереку.

Рівно протилежна історія із жорсткою спинкою. До того ж вона часто йде зі спеціальним протектором, що дозволяє циркулювати повітрі та провітрювати спину.

Із лямками аналогічна історія. Вони бувають м’якими та різними по ширині. Важливо переконатися, що вони сидять комфортно на плечах, оптимальні за розміром і не натирають шию.

Ергономіка та допоміжні функції

Фіксатори на грудях та поясі будуть дуже доречними, коли раптово рюкзак стане важким, а йти доведеться досить довго. Зазвичай рюкзак вільно повисає на плечах, що зручно при невеликій вазі та легких прогулянках. Фіксатори навпаки — при невеликій вазі роблять рюкзак менш комфортним, а при великій вазі — щільно фіксують його на тілі, блокують провисання і хитання.

Дизайн та стиль

Тут все суто індивідуально, і щось радити ми не станемо. Просто дивіться на доступні варіанти і вибирайте той, який більше сподобався.

Ми можемо рекомендувати огляди трендів на платформі Ютуб. Мода не стоїть на місці і якщо вам критично важливо залишатися на загальній хвилі, тоді свіжі ролики популярних блогерів, де час від часу оглядають і модні рюкзаки безперечно вам допоможуть.


*на правах реклами

Метки: місто

Новое на сайте

  • Статті

Вибираємо газовий котел для дому

Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…

19/09/2024 01:02
  • Новини

Сильний нагар і застарілий жир тепер не проблема – як господині відмивають духовку без хімії

Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…

18/09/2024 23:24
  • Новини

Встигніть зробити це в саду відразу ж після опадання листя – і ваші плодові дерева не хворітимуть

Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…

18/09/2024 22:53
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 19 вересня

19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.

18/09/2024 22:18
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 19 вересня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

18/09/2024 21:32
  • Статті

Не можете заснути, тому що ноги сіпаються і кудись “біжать” – поради невролога, як із цим впоратися

Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…

18/09/2024 20:44