Технологія приготування «просто відбивний», щоб вона була соковитою, смачною та м’якою, таїть у собі безліч кулінарних правил.
1. Використовуйте шматки м’яса товщиною трохи більше за 1,5 сантиметра. Інакше відбивні не прожаряться всередині, а зовні стануть сухими та жорсткими.
2. Віддавайте перевагу свинині з тонким прошарком жиру, з такого м’яса відбивні вийдуть соковитими.
3. Маринуйте м’ясо 30-60 хвилин, тоді відбивні вийдуть м’якими та ароматними. Для маринаду можна використовувати:
4. Перед смаженням обсушіть м’ясо паперовими рушниками.
5. Смажте відбивні на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії.
6. Не перевертайте відбивні надто часто, щоб вони не втратили сік.
7. Додайте в сковороду масло за кілька хвилин до готовності, щоб зробити м’ясо ароматнішим.
Можете спробувати наші старі рецепти:
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.