Технологія приготування «просто відбивний», щоб вона була соковитою, смачною та м’якою, таїть у собі безліч кулінарних правил.
1. Використовуйте шматки м’яса товщиною трохи більше за 1,5 сантиметра. Інакше відбивні не прожаряться всередині, а зовні стануть сухими та жорсткими.
2. Віддавайте перевагу свинині з тонким прошарком жиру, з такого м’яса відбивні вийдуть соковитими.
3. Маринуйте м’ясо 30-60 хвилин, тоді відбивні вийдуть м’якими та ароматними. Для маринаду можна використовувати:
4. Перед смаженням обсушіть м’ясо паперовими рушниками.
5. Смажте відбивні на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії.
6. Не перевертайте відбивні надто часто, щоб вони не втратили сік.
7. Додайте в сковороду масло за кілька хвилин до готовності, щоб зробити м’ясо ароматнішим.
Можете спробувати наші старі рецепти:
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.