В результаті виходить дуже хрумка, тверда, щільна скоринка, яка добре поєднується з соусами. Паніровка також допомагає зберегти вологу всередині продуктів та запобігти прилипанню їжі до сковороди.
Прочитайте також:
Панірувальні сухарі допомагають котлетам і відбивним тримати соковитість усередині, а їхню скоринку роблять смачною та золотистою. Замінити магазинні панірувальні сухарі можна:
кукурудзяними пластівцями – подрібніть їх у блендері до потрібної текстури, така паніровка підійде для курячих стегон та крил;
кукурудзяним борошном – найкраща паніровка для риби, особливо для білої;
пшеничним борошном з куркумою або паприкою – додайте прянощі в борошно за смаком, паніровка з куркумою надасть рибі гарного кольору і пряного смаку, а от паніровка з паприкою добре підійде для курки і м’яса;
манною крупою – найдоступніший спосіб панірування підходить для рибних або м’ясних котлет.
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…
Чутки про зниження мобілізаційного віку активно ширяться мережею. Чи дійсно це так – розповів народний…
Чи плануєте робити домашні заготовки на зиму? Тоді правильний вибір оцту для консервації – це…
Кабінет Міністрів України ухвалив важливе рішення, яке стосується програми "Зимова єПідтримка". Що потрібно знати учасникам…
Ветерани, переселенці, медики та освітяни зможуть орендувати квартири за зниженими цінами. Розповідаємо, як працюватиме програма…
У різних країнах до зберігання яєць підходять по-різному. Розповідаємо, що рекомендують фахівці з харчової безпеки.