Салати ведуть свою історію з Стародавнього Риму, і це була одна-єдина страва із зелені. Згодом із овочевого доповнення до м’яса чи риби салати стали самостійною стравою і кожен із них має свою історію.
Ми розповідали про салат “Цезар” та його приготування
Цей салат народився у стінах відомого американського готелю «Вальдорф-Асторія» ще наприкінці позаминулого століття.
У готелі метрдотелем служив швейцарець Оскар Чиркі. Він знав толк у їжі, любив добре поїсти і частенько заглядав у кухню, щоб дати чергову пораду шеф-кухареві. Того це страшенно дратувало, і він запропонував Чиркі самому створити кулінарний шедевр.
За тиждень метрдотель приніс рецепт салату – неймовірно простого, але напрочуд смачного. Салат став фірмовою стравою і здобув назву на честь готелю.
Майонез – 100 грамів, сметана – 100 грамів, цукор – 1 чайна ложка, лимонний сік – 2 столові ложки, зелені яблука – 2 штуки, корінь або стебла селери – 400 грамів, червоний виноград – 100 грамів, сіль, перець.
Пенсійний фонд України отримав нові обов’язки — тепер саме він опікується багатьма видами соціальних виплат.…
Наразі це вже четвертий регіональний форум, який організовано за підтримки проєкту Реабілітація в Україні (Rehab4U).
Український ринок демонструє стабільно високий інтерес до продукції з Піднебесної протягом останніх десятиліть. Цей тренд…
Як збільшити врожай огірків за допомогою копійчаного засобу, який є в кожній домашній аптечці. Огірки…
Галета – це французька страва, що нагадує відкритий пиріг. Галету можна готувати із солоною або…
Хоча в Україні передбачено підвищення пенсій для громадян, які досягли 65-річного віку, далеко не всі…