Раніше ми вже розповідали, як приготувати найледачіші та найсмачніші біляші: змітають зі столу за хвилини – готуватимете кожні вихідні
Свинячий фарш – 700-800 г, борошно – 1 кілограм, вода і молоко – по 250 мілілітрів, жовток – 2 штуки, сухі дріжджі – 10 грамів, сіль – 2 чайні ложки, цукор – 2 столові ложки, вершкове масло – 60 грамів, олія соняшникова – 50 грамів.
Василь Олексійович, м. Кропивницький»
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.
Цей прогноз змінить ваші плани. Чим накриє країну на початку тижня?
Втрачаєте тепло через вікна? Є спосіб повернути до 55% без ремонту.
Судові пенсії по-новому. Що стоїть за жовтневими «дрібними» доплатами від ПФУ?
Одним регіонам “пощастило” більше, іншим ні, тому обмеження діють нерівномірно. Проблема в тому, що надлишок…