Крафін* – це та сама паска, та ж традиційна випічка, але з деякими змінами в процесі створення. Тісто для пасок-крафінів як би “загортається” в трояндочку і змащується розм’якшеним вершковим маслом. В результаті паска виходить листковою і нагадує круасан. А ми насолоджуємося дуже ніжним вершковим смаком!
Борошно – 400 грамів, масло вершкове розтоплене – 50 грамів, масло вершкове розм’якшене – 100 грамів, дріжджі сухі – 5 грамів (0,5 пакетика/2 чайні ложки), цукор – 2 столові ложки з гіркою, вода тепла – 140 мілілітрів, сіль – 0,5 чайної ложки, цукрова пудра – 120 грамів, сік лимона – 1 чайна ложка, вода холодна – 2 столові ложки, цедра лимона і пасхальна присипка – за смаком.
Запікати крафіни в духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно 20-25 хвилин (спочатку накрийте фольгою форму, а за 10 хвилин до готовності – відкрийте).
Для глазурі до цукрової пудри додати лимонний сік, цедру лимона, холодну воду і перемішати. Готові булочки полити цукровою глазур’ю і присипати великодніми кондитерськими прикрасами.
* Крафіни – булочки із листково-дріжджового тіста
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…