Трохи плавленого сиру робить зелений борщ ще цікавішим. Він втратить свою прозорість, але водночас значно виграє за смаковими якостями.
Яловядина – 500 г, яйце – 3 шт., сир плавлений – 100 г, картопля – 4 шт., морква -1 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., щавель – 2 пучка, рис – 1/3 склянки, зелень та сіль – за смаком.
М’ясо промити, залити водою і поставити на вогонь. Після закипання злити воду, м’ясо промити і знову поставити варитися.
Повторно довести до кипіння, зняти піну, злегка посолити та варити на маленькому вогні півтори години.
Картопля очистити і порізати кубиками, цибулю подрібнити, моркву нарізати тонкими скибочками.
Покласти овочі в бульйон до м’яса, додати промитий рис. Варити 25 хвилин|мінути| з моменту закипання.
М’ясо дістати з бульйону і дрібно нарізати. Щавель промити і також дрібно нарізати. Викласти щавель разом із м’ясом у бульйон.
Зварені круто яйця подрібнити, сирок і зелень дрібно нарубати і покласти в суп.
Більшість українців навіть не підозрюють, що звичка підключати ці прилади через подовжувач може стати причиною…
В Україні пенсія за віком визначається двома ключовими чинниками — тривалістю страхового стажу та рівнем…
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…