Трохи плавленого сиру робить зелений борщ ще цікавішим. Він втратить свою прозорість, але водночас значно виграє за смаковими якостями.
Яловядина – 500 г, яйце – 3 шт., сир плавлений – 100 г, картопля – 4 шт., морква -1 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., щавель – 2 пучка, рис – 1/3 склянки, зелень та сіль – за смаком.
М’ясо промити, залити водою і поставити на вогонь. Після закипання злити воду, м’ясо промити і знову поставити варитися.
Повторно довести до кипіння, зняти піну, злегка посолити та варити на маленькому вогні півтори години.
Картопля очистити і порізати кубиками, цибулю подрібнити, моркву нарізати тонкими скибочками.
Покласти овочі в бульйон до м’яса, додати промитий рис. Варити 25 хвилин|мінути| з моменту закипання.
М’ясо дістати з бульйону і дрібно нарізати. Щавель промити і також дрібно нарізати. Викласти щавель разом із м’ясом у бульйон.
Зварені круто яйця подрібнити, сирок і зелень дрібно нарубати і покласти в суп.
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…