Сухофрукти не лише смачні, а й неймовірно корисні. Таким же виходить і цей хліб з вівсянки – близький родич панфорте та вівсяного пирога, тільки менш солодкий, і може бути використаний як хліб, і як снек, і як самостійне тістечко. А найголовніше – він пісний, без масла та яєць, і випікати його можна у дні постів, для дієтичного меню або просто для задоволення.
Сухофрукти (курага, чорнослив, родзинки, цукати) – 500 г, горіхи та насіння (мигдаль, фундук, насіння соняшнику, кунжут) – 200 г, вода – 200 мл, коньяк – 3-4 столові ложки, густий мед або густий джем – 2 столові ложки, вівсяні пластівці – 8 столових ложок, борошно – 150-200 г.
Ви зможете скористатися і цими рецептами:
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…