Вода має природне походження, оскільки видобувається із підземних джерел. Завдяки унікальному складу мінералів вода є цінністю для людського організму.
Столова мінеральна вода містить менше 0,5 г/л (грам на літр) солі. Таку воду можна вживати у великій кількості, а також використовувати для приготування їжі. Столова мінеральна вода зазвичай не містить великої кількості корисних речовин, проте є оптимальною для підтримки водного балансу в організмі.
Лікувально-столова вода містить солі понад 0,5 г/л. При помірному вживанні не є шкідливою. Однак при надмірному вживанні може призвести до загострення хронічних захворювань, порушення сольового та кислотно-лужного балансу.
Лікувальна мінеральна вода містить солі понад 1 г/л. Вживати її можна за призначенням лікаря.
Атмосферні фронти накриють країну. Сніг, дощ і мороз: чого ще чекати Україні цієї середи?
Спокійна доба попереду. Чому прогноз геомагнітної активності на 19 листопада тішить фахівців?
Соціальний бонус на постійній основі. Які категорії пенсіонерів отримають подвоєні виплати?
Війна дронів спричинила медичний колапс на фронті. Як затримка евакуації перетворює “звичайні” рани на смертельні?
Відключення від електромережі в деяких регіонах сягають 12 годин на добу, і це у листопаді.…
Одна помилка — і річ зіпсована Як правильно прати верхній одяг?