В українській кухні давно славляться ситні та смачні страви з м’яса. Однією з таких страв є крученики: щоб приготувати крученики, потрібно загорнути начинку в м’ясну смужку. А начинка може бути будь-якою: гриби, чорнослив, сир, морквина.
М’ясо для відбивних – 600-700 г, печериці – 500 г, цибуля – 1 шт., твердий сир – 60 г, часник – 3-4 зубчики, сметана – 150 г, борошно – 1 чайна ложка, масло вершкове – 20 г, олія – 2-3 столові ложки, сіль, перець і зелень – за смаком.
М’ясо нарізати товщиною не більше 1,5 см, відбити з обох боків і приправити сіллю та перцем.
Цибулю та печериці дрібно нарізати і обсмажити на сковороді у вершковому маслі до повного випаровування рідини.
Готові овочі щедро посипати подрібненим часником і зеленню і залишити остигати.
Натертий сир змішати з остиглими грибами, посолити і поперчити і на кожен шматок битка викласти начинку.
Загорнути м’ясо рулетиком і скріпити зубочисткою або ниткою, щоб крученик тримав форму під час смаження.
Крученики смажити до рум’яної скоринки, а потім протушкувати їх 30 хвилин, додавши воду або бульйон.
За 10 хвилин до готовності змішати борошно та сметану і додати в бульйон і тушкувати ще кілька хвилин.
Подавати крученики з гарніром та сметанним соусом.
Сьогодні, багатьох з нас цікавить питання, де взяти гроші без відмови, якщо їх немає. Відповідь…
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…