На смак сорбет солодкий, але із пікантною цитрусовою ноткою. До заморожування сорбету ви можете перевірити його на солодощі. За потребою можна додати більше лимонного соку чи цукру. Готується просто, головне дочекатися, коли він повністю замерзне. Він буде особливо актуальним у спекотні літні дні.
«Грейпфрут – 2-3 штуки (потрібно отримати близько 350-400 мілілітрів соку), цукор – 200 грамів, вода – 200 грамів, мед – 1 чайна ложка, подрібнений розмарин – за смаком.
Людмила Василівна, Вінницька обл.»
*Сорбет – різновид фруктово-ягідного морозива.
Отримати рекордний урожай огірків можна не тільки, застосовуючи дорогі добрива. Хороший результат дає звичайнісінький настій…
В Україні 20 травня у деяких регіонах очікується сильна хмарність. Завтра більше хмар – у…
Чи треба очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
У цей період зірки рекомендують подумати про цілі, які давно хотіли реалізувати. На обрії новий…
Систематичні заняття лікувальною гімнастикою за спеціальною методикою для людей похилого віку допоможуть зберегти здоров'я серця,…
Світле Христове Воскресіння – настільки значуща подія, що святкується сорок днів поспіль. Саме стільки Спаситель…