На смак сорбет солодкий, але із пікантною цитрусовою ноткою. До заморожування сорбету ви можете перевірити його на солодощі. За потребою можна додати більше лимонного соку чи цукру. Готується просто, головне дочекатися, коли він повністю замерзне. Він буде особливо актуальним у спекотні літні дні.
«Грейпфрут – 2-3 штуки (потрібно отримати близько 350-400 мілілітрів соку), цукор – 200 грамів, вода – 200 грамів, мед – 1 чайна ложка, подрібнений розмарин – за смаком.
Людмила Василівна, Вінницька обл.»
*Сорбет – різновид фруктово-ягідного морозива.
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…