Застосування кореня у медичних цілях відоме досить давно. Ця рослина із середземноморського регіону має характерний горіховий смак і має деяку подібність у зовнішньому вигляді з пастернаком. Наземна частина рослини знайшла широке застосування в кулінарії – листя активно застосовуються як спеція і наповнюють страви особливим смаком.
А використання кореня в медичних цілях залежить від його високої користі та цінності для організму.
Настій з коріння петрушки допомагає
Також настій з петрушки п’ють для швидкого загоєння шкіри при вітрянці, скарлатині та кору, оскільки споконвіку вважається, що петрушка «виганяє висип», очищуючи шкірні покриви.
Приймати такий настій слід по 120 мл 4 рази на день.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…