Застосування кореня у медичних цілях відоме досить давно. Ця рослина із середземноморського регіону має характерний горіховий смак і має деяку подібність у зовнішньому вигляді з пастернаком. Наземна частина рослини знайшла широке застосування в кулінарії – листя активно застосовуються як спеція і наповнюють страви особливим смаком.
А використання кореня в медичних цілях залежить від його високої користі та цінності для організму.
Настій з коріння петрушки допомагає
Також настій з петрушки п’ють для швидкого загоєння шкіри при вітрянці, скарлатині та кору, оскільки споконвіку вважається, що петрушка «виганяє висип», очищуючи шкірні покриви.
Приймати такий настій слід по 120 мл 4 рази на день.
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…