Застосування кореня у медичних цілях відоме досить давно. Ця рослина із середземноморського регіону має характерний горіховий смак і має деяку подібність у зовнішньому вигляді з пастернаком. Наземна частина рослини знайшла широке застосування в кулінарії – листя активно застосовуються як спеція і наповнюють страви особливим смаком.
А використання кореня в медичних цілях залежить від його високої користі та цінності для організму.
Настій з коріння петрушки допомагає
Також настій з петрушки п’ють для швидкого загоєння шкіри при вітрянці, скарлатині та кору, оскільки споконвіку вважається, що петрушка «виганяє висип», очищуючи шкірні покриви.
Приймати такий настій слід по 120 мл 4 рази на день.
В Україні триває прийом заявок на отримання грошової допомоги в межах програми "Зимова підтримка". Розповідаємо,…
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…