Застосування кореня у медичних цілях відоме досить давно. Ця рослина із середземноморського регіону має характерний горіховий смак і має деяку подібність у зовнішньому вигляді з пастернаком. Наземна частина рослини знайшла широке застосування в кулінарії – листя активно застосовуються як спеція і наповнюють страви особливим смаком.
А використання кореня в медичних цілях залежить від його високої користі та цінності для організму.
Настій з коріння петрушки допомагає
Також настій з петрушки п’ють для швидкого загоєння шкіри при вітрянці, скарлатині та кору, оскільки споконвіку вважається, що петрушка «виганяє висип», очищуючи шкірні покриви.
Приймати такий настій слід по 120 мл 4 рази на день.
У пенсіонерів оплата комунальних послуг часто забирає більшу частину доходу. Але не всі зобов’язані платити.…
9 квітня в Україні відзначають Міжнародний день рожевого і Всесвітній день антикваріату. Християни вшановують пам'ять…
Як відбувається мобілізація чоловіків віком 50+ в Україні. Що треба знати кожному українцю - що…
Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…
Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?
9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.