Green broccoli and pea pancakes (cutlets) on black plate. Healthy vegan food concept.
Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Оладки з гороху або так звані горохляники – українська страва, яка була дуже популярною до 50-х років минулого століття.
Якщо у вас залишився із зими горох і ви не знаєте, що з нього робити, рекомендуємо приготувати горохляники. І запаси використаєте, і родину смачненьким нагодуєте.
Горошок (свіжий або заморожений) – 2 склянки, яйце – 1 штука, борошно або панірувальні сухарі – 2 столові ложки, листя м’яти – 2 столові ложки, сіль, перець.
Подавайте зі сметаною або йогуртом.
Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
Старий показник більше не відображає реальних потреб українців. Уряд готує реформу, яка може змінити принцип…
Закони ухвалені, права гарантовані, але на практиці нічого не працює. І поки уряд із запізненням…
Пільги можуть надавати як із урахуванням доходів, так і без. Але деякі соцвиплати при розрахунках…
Багато хто вважає: якщо відрізати запліснявілу частину хліба – його можна їсти. Але насправді це…
Якщо ви шукаєте смачний та перевірений рецепт маринованих помідорів на зиму, зверніть увагу на помідори…
Повномасштабна війна, розв’язана Росією, болісно позначилася на долях тисяч українських дітей. Для тих, хто постраждав…