Green broccoli and pea pancakes (cutlets) on black plate. Healthy vegan food concept.
Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Оладки з гороху або так звані горохляники – українська страва, яка була дуже популярною до 50-х років минулого століття.
Якщо у вас залишився із зими горох і ви не знаєте, що з нього робити, рекомендуємо приготувати горохляники. І запаси використаєте, і родину смачненьким нагодуєте.
Горошок (свіжий або заморожений) – 2 склянки, яйце – 1 штука, борошно або панірувальні сухарі – 2 столові ложки, листя м’яти – 2 столові ложки, сіль, перець.
Подавайте зі сметаною або йогуртом.
Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
Порівняння тарифів мобільних операторів в Україні для абонентів 60+ Ось як можна заощадити на зв’язку.
Щоб отримати великі та соковиті груші, важливо правильно обрізати дерева восени. Фахівці радять видаляти пошкоджене…
Нові умови знижок від «Нафтогазу». Українцям пояснили, хто і як може платити менше за блакитне…
Гарбузові «горщики» з м’ясом – проста, ситна та неймовірно смачна страва, яка точно сподобається всій…
Паспорт може стати недійсним у кількох випадках. Якщо його не замінити вчасно, можуть виникнути проблеми.
Позбавлення статусу УБД означає втрату соціальних гарантій і пільг. Хто і за яких умов може…