Green broccoli and pea pancakes (cutlets) on black plate. Healthy vegan food concept.
Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Оладки з гороху або так звані горохляники – українська страва, яка була дуже популярною до 50-х років минулого століття.
Якщо у вас залишився із зими горох і ви не знаєте, що з нього робити, рекомендуємо приготувати горохляники. І запаси використаєте, і родину смачненьким нагодуєте.
Горошок (свіжий або заморожений) – 2 склянки, яйце – 1 штука, борошно або панірувальні сухарі – 2 столові ложки, листя м’яти – 2 столові ложки, сіль, перець.
Подавайте зі сметаною або йогуртом.
Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
Кабмін планує зобов’язати пільговиків щомісяця спрямовувати отримані від держави кошти виключно на оплату комунальних рахунків.…
В Україні завтра дощ очікується на півночі, північному заході, а також місцями у Полтавській, Черкаській…
Спостереження за сонячною активністю дозволяє як прогнозувати явища, а й краще розуміти процеси.
"Чоловік спивається, і я не знаю, що робити" - такі слова нерідко звучать від жінок,…
Додаткові виплати за роботу у складних умовах збільшаться вдвічі. Вже з вересня держава нараховуватиме по…
Стрижка у правильний місячний день може зміцнити волосся та покращити загальний стан. Дізнайтеся, які дати…