Статті

Чи вмієте ви смажити печериці: маленькі деталі, а смак отримуєте незвичайний

  1. Перед смаження печериці потрібно полити невеликою кількістю лимонного соку. Це допоможе їм зберегти світлий колір і надасть особливого смаку.
  2. Також перед смаженням слід залишити гриби на деякий час на ситі, щоб стекла зайва волога.

Крім цього:

  • нарізайте гриби однакової товщини, щоб вони рівномірно обсмажувалися;
  • не смажте всі гриби відразу – краще робити це партіями і на добре розігрітому вершковому маслі, додавши трохи рослинної олії, щоб вони не пригоряли;
  • помішуйте гриби під час смаження;
  • не тримайте гриби на сковороді надто довго, щоб вони не стали «гумовими»;
  • соліть гриби в кінці приготування.

Новое на сайте

  • Новини

Чи можуть забрати квартиру за борг по комуналці: що насправді говорить закон

Тема боргів за комунальні послуги викликає надто багато тривоги у людей старшого віку. Чутки про…

01/12/2025 11:55
  • Новини

Пенсіонери втрачають тисячі гривень через помилки Пенсійного фонду: як діяти (відео)

Через бюрократію, мовчання працівників та відмови в перерахунках пенсіонери щомісяця недоотримують значні суми.

01/12/2025 11:26
  • Новини

Втрачені роки: чому радянський стаж зарахують не всім і як це вплине на пенсію

Багато українців мають радянський трудовий стаж, але не всі здогадуються, що саме визначає — зарахують…

01/12/2025 10:35
  • Новини

Кислі мандарини можна перетворити на солодкі за 15 хвилин без цукру і спецій: простий прийом

Є простий спосіб за кілька хвилин зробити кислі мандарини значно солодшими — і без жодних…

01/12/2025 09:06
  • Новини

Два важливих завдання для пенсіонерів у грудні: що треба зробити, аби не втратити гроші

Грудень — це не лише святкова метушня, а й місяць важливих державних дедлайнів, що стосуються…

01/12/2025 07:31
  • Новини

Цукерки «Ромашка»: звідки взялася назва і чому вони стали такими популярними

Цукерки «Ромашка» добре знайомі кільком поколінням українців. Розповідаємо історію виникнення та пояснюємо, звідки походить назва.

01/12/2025 06:33