Статті

Чи вмієте ви смажити печериці: маленькі деталі, а смак отримуєте незвичайний

  1. Перед смаження печериці потрібно полити невеликою кількістю лимонного соку. Це допоможе їм зберегти світлий колір і надасть особливого смаку.
  2. Також перед смаженням слід залишити гриби на деякий час на ситі, щоб стекла зайва волога.

Крім цього:

  • нарізайте гриби однакової товщини, щоб вони рівномірно обсмажувалися;
  • не смажте всі гриби відразу – краще робити це партіями і на добре розігрітому вершковому маслі, додавши трохи рослинної олії, щоб вони не пригоряли;
  • помішуйте гриби під час смаження;
  • не тримайте гриби на сковороді надто довго, щоб вони не стали «гумовими»;
  • соліть гриби в кінці приготування.

Новое на сайте

  • Дача

Культури для тіні, півтіні та сонця: що і де садити в саду та на городі, щоб добре росло

Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…

05/07/2025 16:37
  • Новини

Хрусткі рулетики з кабачків у паніровці: розлетяться за хвилину

Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…

05/07/2025 15:11
  • Новини

Споживач не має платити за повірку газових лічильників: що треба знати

Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.

05/07/2025 13:47
  • Новини

Безоплатні путівки в санаторій: хто з пенсіонерів може відпочити за рахунок держави

Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.

05/07/2025 12:34
  • Новини

Неправильне нарахування пенсії: кому з пенсіонерів загрожує і що робити

Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…

05/07/2025 10:30
  • Новини

ПриватБанк запустив важливі зміни для клієнтів: стосується переказів і поповнення карт

У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…

05/07/2025 09:18