Пхалі — споконвічна страва легендарної грузинської кухні. Його можна вживати як самостійну страву та як закуску чи гарнір. Існує безліч видів пхалі, його можна приготувати з будь-яких рослинних продуктів: шпинату, капусти, буряків, бурякового листя, кропиви і т.д.
Морква – 2 штуки, цибуля – 1 штука, часник – 2-3 зубчики, волоські горіхи – 200 грамів, олія – 3-4 чайні ложки, лимонний сік – 2 чайні ложки, кінза або кріп, коріандр або шафран, сіль і перець – за смаком.
*Овочі потрібно запікати, а не відварювати, щоб рідини було якнайменше.
**Пхалі в перекладі з грузинської – все впереміш.
Для пенсіонерів, які досягли 65-річного віку, держава гарантує виплату не меншу 40% мінімальної зарплати. Але,…
1 липня очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті територіях без опадів.
Кабмін затвердив важливу ухвалу, яка змінить повсякденне використання мобільного зв'язку: боротьба зі спамом, нові права…
Православний церковний календар на липень 2025 року допомагає віруючим стежити за всіма святами, постами чи…
В Україні діє обмеження на зняття готівки – не більше 100 тисяч гривень на добу.…