Пхалі — споконвічна страва легендарної грузинської кухні. Його можна вживати як самостійну страву та як закуску чи гарнір. Існує безліч видів пхалі, його можна приготувати з будь-яких рослинних продуктів: шпинату, капусти, буряків, бурякового листя, кропиви і т.д.
Морква – 2 штуки, цибуля – 1 штука, часник – 2-3 зубчики, волоські горіхи – 200 грамів, олія – 3-4 чайні ложки, лимонний сік – 2 чайні ложки, кінза або кріп, коріандр або шафран, сіль і перець – за смаком.
*Овочі потрібно запікати, а не відварювати, щоб рідини було якнайменше.
**Пхалі в перекладі з грузинської – все впереміш.
На перехрестях почали наносити квадратні сітки яскравого жовтого кольору. Чим вони загрожують для водіїв.
В Україні чоловіки віком від 60 років, за дотримання певних умов, можуть підписати контракт із…
Виплати для родин померлих військових. Коли від зарплати військовослужбовця нараховують 70%, а коли лише 30%?
За аналізом синоптиків, тривалість зимового періоду в Україні скорочується. Чим це загрожує.
Ціни на землю в Україні змінилися. Де і скільки доведеться заплатити за гектар.
Уряд визнав, що через попередні розрахункові помилки пенсіонери недоотримали значні суми. Кому виплатять компенсації.