Традиційний зимовий суп – розсольник із перловою крупою. Звичайно, розсольник варять і з рисом, але справжній класичний розсольник готують все-таки з перловкою. Готується суп з яловичиною, овочами, зокрема солоними огірками, постійними всім розсольників.
1. яловичина – 300 г
2. картопля – 3 шт.
3. перлова крупа – 150 г
4. морква – 1 шт.
5. цибулина – 1 шт.
6. солоний або маринований огірок – 2 шт.
7. пучок зелені
8. рослинна олія для смаження
9. сіль та чорний мелений перець
10. сметана – 2 ст. ложки
Перед подачею на стіл розсольник слід заправити сметаною та прикрасити порізаною зеленню.
Магнітні бурі взимку часто привертають особливу увагу через підвищене навантаження на організм. Астрономи оприлюднили прогноз…
Напередодні різдвяних свят українці готують кутю — символічну страву пам’яті та родинної єдності. Щоб вона…
Навіть сумлінна оплата комунальних послуг не гарантує відсутності проблем у майбутньому. Саме тому юристи закликають…
Заборгованість за комунальні послуги може мати для пенсіонерів відчутні фінансові наслідки. Українське законодавство дозволяє утримувати…
Отримання спадщини у 2026 році вимагатиме уважності до документів і строків. Навіть за наявності заповіту…
Чому один і той же делікатес у різних позиціях кошика стоїть по-різному? На вартість впливають…