Традиційний зимовий суп – розсольник із перловою крупою. Звичайно, розсольник варять і з рисом, але справжній класичний розсольник готують все-таки з перловкою. Готується суп з яловичиною, овочами, зокрема солоними огірками, постійними всім розсольників.
1. яловичина – 300 г
2. картопля – 3 шт.
3. перлова крупа – 150 г
4. морква – 1 шт.
5. цибулина – 1 шт.
6. солоний або маринований огірок – 2 шт.
7. пучок зелені
8. рослинна олія для смаження
9. сіль та чорний мелений перець
10. сметана – 2 ст. ложки
Перед подачею на стіл розсольник слід заправити сметаною та прикрасити порізаною зеленню.
Деякі українські пенсіонери можуть отримати суттєве підвищення пенсійних виплат. Коли чекати цих змін.
Частина українців можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Куди звертатися за продуктовим набором.
У 2025 році, щоб вийти на пенсію за віком в Україні, потрібно мати відповідний страховий…
Більшість із нас часто забуває про перезавантаження смартфона. Але ця звичка здатна серйозно вплинути на…
Особам, які через стан здоров’я частково або повністю втратили працездатність, держава виплачує пенсію по інвалідності.…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.