Традиційний зимовий суп – розсольник із перловою крупою. Звичайно, розсольник варять і з рисом, але справжній класичний розсольник готують все-таки з перловкою. Готується суп з яловичиною, овочами, зокрема солоними огірками, постійними всім розсольників.
1. яловичина – 300 г
2. картопля – 3 шт.
3. перлова крупа – 150 г
4. морква – 1 шт.
5. цибулина – 1 шт.
6. солоний або маринований огірок – 2 шт.
7. пучок зелені
8. рослинна олія для смаження
9. сіль та чорний мелений перець
10. сметана – 2 ст. ложки
Перед подачею на стіл розсольник слід заправити сметаною та прикрасити порізаною зеленню.
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Як повідомляють синоптики, 1 серпня погода в Україні визначатиметься полем підвищеного атмосферного тиску та відсутністю…
1 серпня 2025 року геомагнітна обстановка залишатиметься в межах норми.
Попередній запис на конкретну дату — найзручніший і найменш витратний за часом спосіб потрапити на…
Незважаючи на військовий стан, значна кількість українців чоловічої статі все ще має законне право на…
З 1 серпня підприємці Державна податкова служба посилює контроль і закликає бізнес суворо дотримуватись правил…