Традиційний зимовий суп – розсольник із перловою крупою. Звичайно, розсольник варять і з рисом, але справжній класичний розсольник готують все-таки з перловкою. Готується суп з яловичиною, овочами, зокрема солоними огірками, постійними всім розсольників.
1. яловичина – 300 г
2. картопля – 3 шт.
3. перлова крупа – 150 г
4. морква – 1 шт.
5. цибулина – 1 шт.
6. солоний або маринований огірок – 2 шт.
7. пучок зелені
8. рослинна олія для смаження
9. сіль та чорний мелений перець
10. сметана – 2 ст. ложки
Перед подачею на стіл розсольник слід заправити сметаною та прикрасити порізаною зеленню.
Іноді хочеться просто виїхати — не тому, що тікаєш, а тому, що кличе дорога.
У Пенсійному фонді заявили про оновлення, які торкнуться окремих українців. Що саме змінилося й кого…
Все більше українських пенсіонерів через війну, стан здоров’я або родинні обставини вимушено виїхали за кордон.…
В Україні планують запровадити новий механізм контролю за банківськими операціями. Для цього створять спеціальний реєстр.
Батьки дітей з інвалідністю з дитинства мають право на достроковий вихід на пенсію. Про нюанси…
Розколоти волоський горіх так, щоб ядро залишилось цілим — непросто, але можливо. Існує кілька простих…