Проте страву можна приготувати так, що вона вийде неймовірно смачною. Лише кілька хитрощів – і на виході ви отримуєте кулінарний шедевр. Перловка добре поєднується з безліччю спецій
При цьому виставити маленький вогонь і відкрити кришку.
Смак перловки універсальний, крупа добре поєднується з чорним перцем, часником, насінням фенхелю, лавровим листом, копченою меленою паприкою, перцем чилі, базиліком, кропом і петрушкою, кінзою, гвоздикою, запашним перцем, куркумою, соєвим соусом.
Ще у готову перловку можна додати вершкове масло і накришити бринзу.
Перловку можна зварити і на молоці. Промийте і замочіть її звичайним способом. Перші 15 хвилин крупу треба варити на воді, потім злити воду, додати молоко і варити до готовності.
Українці, які не встигли перейти на пільговий тариф на світло до 1 жовтня, можуть це…
Цієї ночі російські війська здійснили одну з наймасованіших атак безпілотниками по цивільному населенню та інфраструктурі…
Українців запрошують зареєструватись на нову гуманітарну допомогу. Як це зробити – читайте нижче.
18 жовтня в Україні відзначається Міжнародний день жіночого щастя, Всесвітній день гітари, Міжнародний день краватки,…
Рецептів приготування сала є велика кількість, але якщо ви хочете, щоб сало з прошарками м'яса…
Здоровий спосіб життя допомагає уповільнити старіння. Тож після 50 років варто уникати надмірних фізичних навантажень,…