Bowl of cooked peeled barley grains porridge with ears of wheat on white background. Cooking Healthy and diet food concept.
Проте страву можна приготувати так, що вона вийде неймовірно смачною. Лише кілька хитрощів – і на виході ви отримуєте кулінарний шедевр. Перловка добре поєднується з безліччю спецій
При цьому виставити маленький вогонь і відкрити кришку.
Смак перловки універсальний, крупа добре поєднується з чорним перцем, часником, насінням фенхелю, лавровим листом, копченою меленою паприкою, перцем чилі, базиліком, кропом і петрушкою, кінзою, гвоздикою, запашним перцем, куркумою, соєвим соусом.
Ще у готову перловку можна додати вершкове масло і накришити бринзу.
Перловку можна зварити і на молоці. Промийте і замочіть її звичайним способом. Перші 15 хвилин крупу треба варити на воді, потім злити воду, додати молоко і варити до готовності.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…