Статті

М’ясо в духовці: цей рецепт подолає і новачок на кухні

М’ясо в духовці

Інгредієнти

М’ясо (будь-яке) 3кг, цибуля 1кг. Для маринаду: часник 10 зубів, томатна паста 3 ст.л., гірчиця 2 ст. л., олія 50 мл, соєвий соус 150 мл, паприка 2 ч. л., чорний перець 1 ч. л.

Приготування

  • Нарізати м’ясо на стейки товщиною 2 см.
  • Обсмажити без масла на сковороді до гарної скоринки по 2-3 хвилини з кожного боку.
  • Цибулю нарізати півкільцями і викласти на деко рівним шаром.

Приготувати маринад: часник пропустити через прес, додати томатну пасту, гірчицю, олію, соєвий соус, паприку та мелений чорний перець. Добре перемішати

  • Обсмажене м’ясо обмазати маринадом і покласти на деко поверх цибулі.
  • Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Готувати 50 хвилин.

Рекомендуємо також:

Новое на сайте

  • Статті

Про пенсію, Трампа і підтримку України: що розповіла відома чаклунка з Америки в інтерв’ю газеті «На пенсії»

Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…

02/10/2025 23:43
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 3 жовтня

Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.

02/10/2025 23:21
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 3 жовтня 2025 року: чи будуть, чи ні

Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…

02/10/2025 22:59
  • Новини

Міжнародні організації продовжують фінансову підтримку українців: огляд на жовтень

Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…

02/10/2025 22:29
  • Статті

Як опанувати англійську з нуля у дорослому віці?

Багато хто вважає, що англійську мову найкраще починати вивчати з дитинства. Проте дорослі учні часто…

02/10/2025 22:09
  • Статті

Чи наважиться Росія наступати на Сувальський коридор?

У вересні в Білорусі відбулися військові навчання «Захід-2025», які загострили увагу до так званого Сувальського…

02/10/2025 21:22