Найпростіший кляр складається з борошна та рідини. Часто в кляр додають яйце. Найпростіша рідина – вода, але кухарі часто замінюють воду на молоко, пиво, газовану воду, вино. Заміна залежить від того, які продукти обсмажують.
Збийте два яйця, додайте 1/2 склянки води та 1/2 склянки борошна, сіль, чорний перець і перемішайте до однорідності.
Візьміть 100 г майонезу, вбийте 2 яйця і перемішайте вилкою, додайте 100 г борошна, посоліть, поперчіть і збийте блендером або віночком.</
Змішайте 4 столові ложки борошна з 1/2 чайної ложки розпушувача, 1/2 чайної ложки паприки, сіллю та перцем. Окремо збийте яйце і додайте|добавляйте| в суху суміш. Поступово додавайте в масу 50-70 мл сильно газованої води і відразу ж опускайте відбивні в кляр і смажте.
***
Щоб вироби з тіста не просочувалися жиром, слід смажити на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…