Найпростіший кляр складається з борошна та рідини. Часто в кляр додають яйце. Найпростіша рідина – вода, але кухарі часто замінюють воду на молоко, пиво, газовану воду, вино. Заміна залежить від того, які продукти обсмажують.
Збийте два яйця, додайте 1/2 склянки води та 1/2 склянки борошна, сіль, чорний перець і перемішайте до однорідності.
Візьміть 100 г майонезу, вбийте 2 яйця і перемішайте вилкою, додайте 100 г борошна, посоліть, поперчіть і збийте блендером або віночком.</
Змішайте 4 столові ложки борошна з 1/2 чайної ложки розпушувача, 1/2 чайної ложки паприки, сіллю та перцем. Окремо збийте яйце і додайте|добавляйте| в суху суміш. Поступово додавайте в масу 50-70 мл сильно газованої води і відразу ж опускайте відбивні в кляр і смажте.
***
Щоб вироби з тіста не просочувалися жиром, слід смажити на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Клієнти запідозрили ПриватБанк в ейджизмі після різких змін за умов кредитування пенсіонерів.
Українців запрошують пройти реєстрацію на нові виплати у сумі 3600 гривень упродовж 3 місяців. Подробиці…
Прем'єр-міністр Юлія Свириденко анонсувала запуск щорічного медичного огляду: держава дбатиме про здоров'я громадян віком від…
Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…
Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…