Найпростіший кляр складається з борошна та рідини. Часто в кляр додають яйце. Найпростіша рідина – вода, але кухарі часто замінюють воду на молоко, пиво, газовану воду, вино. Заміна залежить від того, які продукти обсмажують.
Збийте два яйця, додайте 1/2 склянки води та 1/2 склянки борошна, сіль, чорний перець і перемішайте до однорідності.
Візьміть 100 г майонезу, вбийте 2 яйця і перемішайте вилкою, додайте 100 г борошна, посоліть, поперчіть і збийте блендером або віночком.</
Змішайте 4 столові ложки борошна з 1/2 чайної ложки розпушувача, 1/2 чайної ложки паприки, сіллю та перцем. Окремо збийте яйце і додайте|добавляйте| в суху суміш. Поступово додавайте в масу 50-70 мл сильно газованої води і відразу ж опускайте відбивні в кляр і смажте.
***
Щоб вироби з тіста не просочувалися жиром, слід смажити на сильному вогні, додавши в олію трохи оцту.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.