Щоб приготувати 500 г макової начинки,
Макова начинка готова.
Майте на увазі, при випіканні кексів, пасок та інших виробів форму треба лише злегка змащувати олією.
При великому шарі олії відбувається процес не випікання, а смаження, при якому на нижній поверхні виробу утворюється тверда скоринка, що заважає підйому тіста і пропіканню всередині виробу.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…