Щоб приготувати 500 г макової начинки,
Макова начинка готова.
Майте на увазі, при випіканні кексів, пасок та інших виробів форму треба лише злегка змащувати олією.
При великому шарі олії відбувається процес не випікання, а смаження, при якому на нижній поверхні виробу утворюється тверда скоринка, що заважає підйому тіста і пропіканню всередині виробу.
Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…
Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…
Стаж не зник, навіть якщо підприємство давно ліквідовано. Головне – знати, як його відновити.
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…
Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…