Знадобляться
Доведіть воду до кипіння, посоліть, додайте спеції і всипте 200 г рису сорту «Басматі» або іншого сорту (замочувати і промивати рис не треба).
Обов’язково розмішайте рис відразу і ще раз – через дві хвилини, щоб він не прилип до дна каструлі.
Варіть 10 хвилин при слабкому кипінні.
Після чого злийте воду, вийміть прянощі і додайте у готовий рис 1-2 столові ложки оливкової олії (можна замінити на вершкове масло).
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Якщо ви, що вени почали розширюватися, ноги набрякають, стають надвечір важкими і гудять - одразу…
Наше волосся щодня відчуває на собі стрес: холод, спеку, хімічну дію, наше внутрішнє роздратування. Вони…
Перш ніж розпочинати лікування, потрібно з'ясувати причину появи свербежу шкіри.
Салати прийшли на міжнародну кухню зі Стародавнього Риму. Тут салатом називали одну-єдину страву із зелені.
Відшуміла гіркою радістю Радониця, діти відвідали на цвинтарях батьків та близьких, згадали. А що робити,…