На святковий стіл можна подати і звичайну курку, але тільки якщо вона приготовлена за якимось особливим рецептом.
Тушка курки (качки або індички) – 1 штука, цибуля – 2-3 штуки, морква – 2 штуки, селера – 2 штуки, часник – 1 головка, апельсин – 1 штука, мандарин – 8 штук, бадян – 5 зірочок, мед – 2 столові ложки, кардамон – 1 чайна ложка;
для маринаду: кардамон – 1 чайна ложка, імбир сухий – 2 чайні ложки, кориця – 2 чайні ложки, часник сухий – 2 чайні ложки, оцет – 2 столові ложки, мед – 2 столові ложки, олія – 1 столова ложка, гірчиця – 1 столова ложка, сіль – за смаком.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…