На 2-літрову банку візьміть 2 столові ложки солі з верхом, лавровий лист (за бажанням) – 3 шт., перець чорний горошком – 5 шт.
Готовим листя буде за місяць-півтора. Стоїть у холодному місці до весни. При приготуванні голубців треба враховувати, що листя солоне, і потрібно коригувати кількість солі. Або промити листя в теплій воді, або залити окропом на 10 хвилин.
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.