Також батон можна нарізати на кубики, перемішати їх з невеликою кількістю олії, посипати спеціями і травами і запекти до золотистості.
Підсушіть батон у духовці, розімніть його на крихти (можна використовувати блендер). Хлібні крихти використовують як паніровку для приготування різних страв.
Пенсії в Україні зростають, але нерівномірно. Пенсійний фонд представив нові цифри станом на 1 жовтня…
Відпочинок на курортах Закарпаття — це не лише релакс та гарно проведений час. Річ у…
Держава гарантує матеріальну підтримку сім'ям загиблих військовослужбовців. Розмір виплат залежить від обставин смерті та може…
Щоб озимий часник порадував рясним урожаєм, важливо не лише правильно висадити зубчики, а й вчасно…
Форшмак – класика одеської кухні, яку неможливо сплутати ні з чим. Ділимось перевіреним рецептом, що…
У День сільських жінок розповідаємо, які переваги передбачені для жительок села. Частина з них може…