Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню і здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Для бісквіту: яйця – 2 штуки, борошно – 50 грамів, цукор – 70 грамів, какао-порошок – 1 столова ложка, розпушувач – 0,5 чайної ложки;
для крему: сметана – 350 грамів, вершки – 2 столові ложки, шоколад – 85 грамів, джем або варення – за смаком.
Випікати бісквіт до готовності 20-30 хвилин.
У келихи викласти шарами шоколадний бісквіт, крем, варення або джем за смаком.
Келихи накрити і поставити десерт у холодильник на 2-3 години для просочення.
Готовий десерт прикрасити кольоровою присипкою (як паски) або тертим шоколадом.
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.
Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…