Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню і здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Для бісквіту: яйця – 2 штуки, борошно – 50 грамів, цукор – 70 грамів, какао-порошок – 1 столова ложка, розпушувач – 0,5 чайної ложки;
для крему: сметана – 350 грамів, вершки – 2 столові ложки, шоколад – 85 грамів, джем або варення – за смаком.
Випікати бісквіт до готовності 20-30 хвилин.
У келихи викласти шарами шоколадний бісквіт, крем, варення або джем за смаком.
Келихи накрити і поставити десерт у холодильник на 2-3 години для просочення.
Готовий десерт прикрасити кольоровою присипкою (як паски) або тертим шоколадом.
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…