Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню і здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Для бісквіту: яйця – 2 штуки, борошно – 50 грамів, цукор – 70 грамів, какао-порошок – 1 столова ложка, розпушувач – 0,5 чайної ложки;
для крему: сметана – 350 грамів, вершки – 2 столові ложки, шоколад – 85 грамів, джем або варення – за смаком.
Випікати бісквіт до готовності 20-30 хвилин.
У келихи викласти шарами шоколадний бісквіт, крем, варення або джем за смаком.
Келихи накрити і поставити десерт у холодильник на 2-3 години для просочення.
Готовий десерт прикрасити кольоровою присипкою (як паски) або тертим шоколадом.
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…