Ми пропонуємо вам урізноманітнити різдвяне меню і здивувати своїх рідних незвичайними рецептами.
Для бісквіту: яйця – 2 штуки, борошно – 50 грамів, цукор – 70 грамів, какао-порошок – 1 столова ложка, розпушувач – 0,5 чайної ложки;
для крему: сметана – 350 грамів, вершки – 2 столові ложки, шоколад – 85 грамів, джем або варення – за смаком.
Випікати бісквіт до готовності 20-30 хвилин.
У келихи викласти шарами шоколадний бісквіт, крем, варення або джем за смаком.
Келихи накрити і поставити десерт у холодильник на 2-3 години для просочення.
Готовий десерт прикрасити кольоровою присипкою (як паски) або тертим шоколадом.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.