Восени і в зимовий період потрібно якнайчастіше їсти продукти, які допомагають нашому організму виробляти гормони радості: дофамін, серотонін, ендорфіни. Це, наприклад, жирні сорти риби (оселедець, лосось), банани, молочні продукти (не знежирені), авокадо, листова зелень, м’ясо птиці, гіркий шоколад, хліб із борошна грубого помелу.
«Скоро різдвяні та новорічні свята. Тому пропоную не дуже відомі народні рецепти, які мені допомагають впоратися з похміллям. Може, комусь вони теж стануть у пригоді.
Заздалегідь ввечері заливаю його в термос. Вранці він стає чудовою знахідкою.
Заварюю її теж з вечора. Пити треба маленькими ковтками.
Чудово відновлює роботу шлунка і кишківника після спиртних напоїв яловичий бульйон. Його теж треба приготувати заздалегідь.
Олександр Брильський, Ужгород»
Якщо шкіра на ліктях тріскається, темніє, червоніє, її спочатку змащують соком лимона, потім – якимось жирним кремом.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…