Восени і в зимовий період потрібно якнайчастіше їсти продукти, які допомагають нашому організму виробляти гормони радості: дофамін, серотонін, ендорфіни. Це, наприклад, жирні сорти риби (оселедець, лосось), банани, молочні продукти (не знежирені), авокадо, листова зелень, м’ясо птиці, гіркий шоколад, хліб із борошна грубого помелу.
«Скоро різдвяні та новорічні свята. Тому пропоную не дуже відомі народні рецепти, які мені допомагають впоратися з похміллям. Може, комусь вони теж стануть у пригоді.
Заздалегідь ввечері заливаю його в термос. Вранці він стає чудовою знахідкою.
Заварюю її теж з вечора. Пити треба маленькими ковтками.
Чудово відновлює роботу шлунка і кишківника після спиртних напоїв яловичий бульйон. Його теж треба приготувати заздалегідь.
Олександр Брильський, Ужгород»
Якщо шкіра на ліктях тріскається, темніє, червоніє, її спочатку змащують соком лимона, потім – якимось жирним кремом.
Часто початківці, і не тільки, городники скаржаться на те, що огірки ростуть гіркими, навіть при…
14 квітня в Україні місцями дощі, але в загальному стане тепліше.
Що очікує 14 квітня метеозалежних людей, якою буде активність Сонця та можливість магнітних бур?
Це тиждень інтенсивних змін: спочатку швидкий старт, потім пристрасть, а потім бажання зупинитися та насолодитися…
Великдень, або Воскресіння Христове є одним із найголовніших свят християн.
Весна – це час, коли нагадує про себе біль у попереку, який називають радикулітом. Чому…