Статті

Готуємо смачно: шведський салат із буряків – контрастне поєднання смаків запам’ятається надовго

Шведський салат із буряків

Інгредієнти

Буряк – 4 штуки, сир копчений – 50 грамів, кефір – 20 мілілітрів, майонез – 2-3 столові ложки, оцет, зелень сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • Буряк помити, обсушити, загорнути у фольгу і запекти в духовці протягом 45 хвилин.
  • У цей час натерти на дрібній тертці сир, нарізати дрібно зелень.
  • Готові буряки остудити, почистити і натерти на середній або дрібній тертці.
  • Для приготування заправки змішати кефір, майонез та оцет.
  • Буряк, сир і кріп викласти в миску і додати туди заправку. Все посолити, поперчити і ретельно перемішати.

Дати настоятися салату протягом 15 хвилин і подати до столу.

Нагадаємо, ми розповідали про спагетті з овочів – джерело вітамінів і незабутній смак.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: секрети, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49