Сир – 200 г, яйця – 1 шт., цукор – 4 столові ложки, сіль – щіпка, цедра одного лимона або ванілін, соняшникова олія – 3 столові ложки, борошно – 200-250 г, розпушувач – 1 чайна ложка, яблука – 2 шт., вершкове масло – 20 г, лимонний сік та кориця – за смаком.
У миску вбити яйце, всипати сіль і цукор (2 столові ложки), додати цедру лимона або ванілін, викласти сир, влити олію і ретельно перемішати.
Порціями всипати борошно, додати розпушувач, замісити тісто, загорнути його в плівку і помістити в холодильник на 15 хвилин.
Яблука почистити від шкірки та насіння, натерти на великій тертці і перекласти у розігріту сковороду з розтопленим вершковим маслом.
До яблук додати решту цукру, лимонний сік, корицю і постійно перемішуючи, тушкувати до випаровування рідини.
Розкотити тісто, тарілкою вирізати коло. Нарізати коло на трикутники, викласти на кожен начинку, загорнути у трубочки і викласти на деко.
Змастити печиво збитим яйцем і запікати в розігрітій духовці 25-30 хвилин при 180 градусах.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…