Фарш – 1 кілограм, листкове тісто – 500 грамів, печериці – 500 грамів, бекон – 200 грамів, цибуля – 1 штука, коріандр – 1 чайна ложка, часник – 4 зубчики, яйце – для змащування, сіль та перець – за смаком.
Запікати рулет із листкового тіста в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Українська мова давно вийшла за межі України. Вона звучить у різних куточках світу — від…
У Миколаївській області суд зобов’язав жінку повернути 16862 гривні надміру виплаченої субсидії.
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Погода 2 жовтня відрізнятиметься значними температурними контрастами.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Бажання чудово виглядати і стежити за своєю зовнішністю – нормальне для кожного чоловіка, який іде…