Фарш – 1 кілограм, листкове тісто – 500 грамів, печериці – 500 грамів, бекон – 200 грамів, цибуля – 1 штука, коріандр – 1 чайна ложка, часник – 4 зубчики, яйце – для змащування, сіль та перець – за смаком.
Запікати рулет із листкового тіста в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Чудеса трапляються – але не на замовлення. Ікона «Всецариця» вважається заступницею хворих, але Церква попереджає:…
Навіть за тривалого стажу не завжди можна розраховувати на високу пенсію. Розповідаємо, як вважається пенсійна…
Літо — час яскравого сонця, високої температури і особливого догляду за собою. Прості рецепти масок…
Банки та ПФУ об'єднають зусилля: в Україні посилять контроль за виплатами пенсіонерам
Пишні, ароматні, із золотистою скоринкою — ці оладки з яблуками підійдуть і для ранку, і…
Українці продовжують траплятися на добре відпрацьовані хитрощі зловмисників: фішингові посилання, дзвінки від "банків" та хибні…