Фарш – 1 кілограм, листкове тісто – 500 грамів, печериці – 500 грамів, бекон – 200 грамів, цибуля – 1 штука, коріандр – 1 чайна ложка, часник – 4 зубчики, яйце – для змащування, сіль та перець – за смаком.
Запікати рулет із листкового тіста в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Росія продовжує обстрілювати мирні населені пункти України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на…
Кожен рік страхового стажу понад норму збільшує пенсію. Але чи завжди великий стаж гарантує високу…
8 квітня в Україні відзначають День працівників військових комісаріатів і Міжнародний день ромів. Християни вшановують…
Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» радить українцям встановити важливий пристрій. Про що йдеться і скільки доведеться…
Рецепт найсмачнішої паски – великодня випічка виходить просто неповторною і неймовірно смачною. Готувати - одне…
Від півонії на вашій ділянці будете в захваті не лише ви, а й ваші сусіди.…