Запіканка з макаронів з куркою та помідорами
Інгредієнти
«Макарони – 250 грамів, куряче філе – 300 грамів, помідори – 150 грамів, сир твердий – 100 грамів, сметана 20% – 150 грамів, вода – 250 мілілітрів, приправа для курки – 1 столова ложка, сіль, олія – за смаком.
Приготування
- Куряче філе нарізати невеликими шматочками, посолити і посипати приправою для курки.
- Форму для запікання змастити олією і висипати в неї сухі макарони.
- Викласти куряче філе поверх макаронів.
- Помідори нарізати кубиком і викласти на куряче філе.
- Сметану розвести водою і посолити. Сир натерти на великій тертці.
- Вилити у форму сметанну заливку. Посипати тертим сиром.
- Накрити форму фольгою і відправити в розігріту духовку на 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Після закінчення фольгу зняти і відправити запіканку в духовку ще на 15 хвилин, щоб сир зарум’янився.
Євгенія Іванівна, Рівненська обл.»