Кріп – 200 г, базилік – 200 г, вершкове масло – 200 г, сіль та перець – за смаком.
• Заздалегідь дістати масло з холодильника, воно має бути м’яким.
• Помити базилік та кріп і дрібно нарізати разом зі стеблами.
• Висипати нарізану зелень у ємність, додати олію та перемішати.
• Суміш викласти рівними частинами на харчову плівку і загорнути в «ковбаски».
• Покласти «ковбаски» в морозилку та залишити до повної заморозки.
Масло зі зеленню можна додавати до картоплі, вареників, макаронів та інших готових страв. Зберігати заготівлю в морозилці, як звичайне масло.
Світова тенденція здешевлення молочної продукції докотилася й до України. Споживачам це вигідно, але що буде…
Війна й надалі завдає непоправних втрат українським родинам. Діти залишаються сиротами, батьки – у скорботі,…
Чи буде магнітна буря в неділю. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб швидко й без зусиль випрасувати одяг, не обов’язково витрачати години біля праски. Потрібно просто…
Клієнтам "ПриватБанку" нагадали про чинні обмеження на зняття готівки. Пояснюємо, які суми дозволені залежно від…
Пенсійний фонд нагадує: для призначення або підтвердження права на субсидії й пільги можливе складання спеціального…