Кріп – 200 г, базилік – 200 г, вершкове масло – 200 г, сіль та перець – за смаком.
• Заздалегідь дістати масло з холодильника, воно має бути м’яким.
• Помити базилік та кріп і дрібно нарізати разом зі стеблами.
• Висипати нарізану зелень у ємність, додати олію та перемішати.
• Суміш викласти рівними частинами на харчову плівку і загорнути в «ковбаски».
• Покласти «ковбаски» в морозилку та залишити до повної заморозки.
Масло зі зеленню можна додавати до картоплі, вареників, макаронів та інших готових страв. Зберігати заготівлю в морозилці, як звичайне масло.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…