Кріп – 200 г, базилік – 200 г, вершкове масло – 200 г, сіль та перець – за смаком.
• Заздалегідь дістати масло з холодильника, воно має бути м’яким.
• Помити базилік та кріп і дрібно нарізати разом зі стеблами.
• Висипати нарізану зелень у ємність, додати олію та перемішати.
• Суміш викласти рівними частинами на харчову плівку і загорнути в «ковбаски».
• Покласти «ковбаски» в морозилку та залишити до повної заморозки.
Масло зі зеленню можна додавати до картоплі, вареників, макаронів та інших готових страв. Зберігати заготівлю в морозилці, як звичайне масло.
Розмір пенсії по інвалідності в Україні залежить від багатьох чинників, зокрема від причини встановлення інвалідності…
8 вересня більша частина України буде із теплою вересневою погодою зі змінною хмарністю. Дощі будуть…
Який прогноз підготували для нас астрофізики?
Вересень входить у свою найнапруженішу фазу. Цього тижня внутрішні голоси минулого звучать особливо голосно, нагадуючи…
Сьогодні ввечері жителі України зможуть спостерігати рідкісне астрономічне явище - повне місячне затемнення, відоме як…
8 вересня (за новоюліанським календарем) і 21 вересня (за юліанським) Свята Церква святкує Велике Свято…