Кріп – 200 г, базилік – 200 г, вершкове масло – 200 г, сіль та перець – за смаком.
• Заздалегідь дістати масло з холодильника, воно має бути м’яким.
• Помити базилік та кріп і дрібно нарізати разом зі стеблами.
• Висипати нарізану зелень у ємність, додати олію та перемішати.
• Суміш викласти рівними частинами на харчову плівку і загорнути в «ковбаски».
• Покласти «ковбаски» в морозилку та залишити до повної заморозки.
Масло зі зеленню можна додавати до картоплі, вареників, макаронів та інших готових страв. Зберігати заготівлю в морозилці, як звичайне масло.
Урожаю все нема, а дерево росте вже не перший рік? Причин відсутності плодів у сливи…
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…
З початку 2025 року ПУМБ став лідером серед банків в онлайн-кредитуванні малого бізнесу. Така динаміка…
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…
Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…