Кріп – 200 г, базилік – 200 г, вершкове масло – 200 г, сіль та перець – за смаком.
• Заздалегідь дістати масло з холодильника, воно має бути м’яким.
• Помити базилік та кріп і дрібно нарізати разом зі стеблами.
• Висипати нарізану зелень у ємність, додати олію та перемішати.
• Суміш викласти рівними частинами на харчову плівку і загорнути в «ковбаски».
• Покласти «ковбаски» в морозилку та залишити до повної заморозки.
Масло зі зеленню можна додавати до картоплі, вареників, макаронів та інших готових страв. Зберігати заготівлю в морозилці, як звичайне масло.
Для професійного страйкболіста вибір кульок – це аж ніяк не дрібниця. Від них залежить не…
Народна мудрість стверджує, що стрижка у несприятливі дніі може «забрати» енергію та залишити відчуття втоми.
Гарбуз — «останній овоч» урожаю, який зберігається у прохолоді та сухості місяці та радує нас…
Запечені яблука з сиром – це простий та корисний десерт, який наповнить будинок ароматом ванілі…
Статус учасника бойових дій в Україні надає захисникам державні пільги та соціальну підтримку. Однак у…
Українські водії все частіше роблять запаси бензину "про всяк випадок". Однак мало хто замислюється, що…