При виборі гарбуза не слід гнатися за величезними плодами. У занадто великих плодів, що переросли, м’якоть може бути сухою, водянистою і гірчити. У стиглих гарбузів хвостик темний і сухий.
Смак гарбуза залежить від кольору м’якоті – що яскравіша, то солодша. Але в магазині подивитися на м’якоть не можна, тому оцінюйте шкірку. Вона має бути щільною, але не дерев’яною.
Гарбуз – близько двох кілограмів, м’ясо (на ваш смак) – 400 грамів, цибуля – 1 штука, картопля – 5-6 штук, твердий сир – 100-150 грамів, вершкове масло – 80 грамів, сметана – 2 столові ложки, майонез – 2 столові ложки, паприка – 1-2 чайні ложки, сіль, перець та олія – за смаком.
Запікати фарширований гарбуз близько двох годин при температурі 200 градусів.
У головній компанії-газопостачальнику країни зробили важливу заяву для побутових споживачів. Що треба знати.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…