Майте на увазі, якщо цибулю під час смаження злегка присипати цукровою пудрою, вона набуде красивого золотистого відтінку.
Особливий смак гороховому супу додасть жменька обсмаженого до хрускоту бекону – його можна всипати просто у каструлю або насипати акуратну гірку в кожну тарілку перед подачею. Замінювати бекон салом не слід – надто жирно, а смак не той.
Щоб дізнатися, чи є м’ясо якісним, треба натиснути на нього пальцем. Якщо вм’ятина, що утворилася, швидко затягується, значить м’ясо свіже. На розрізі м’ясо має бути сухим.
Найвідоміший спосіб гасити соду оцтом – безпосередньо в ложці – неправильний: бульбашки газу, що утворилися, йдуть у повітря, а не в тісто. Найкраще соду змішувати із сухими інгредієнтами, а кислі компоненти (оцет, соки, кефір) – з рідкими. Реакція відбудеться при замішуванні тіста, і всі бульбашки залишаться у тісті.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…