Статті

Як правильно смажити пиріжки – секрети досвідчених господинь

Як правильно смажити пиріжки на сковороді, щоб вони не розвалилися, не пригоріли та не залишилися сирими?

Секрети – у нашому розборі

  1. Смажити бажано на сковороді з товстим дном та антипригарним покриттям.
  2. Потрібно добре розігріти сковорідку. Висока температура – запорука того, що пиріжки не візьмуть зайву олію. Якщо сковорода недостатньо розігріта, а збільшити вогонь немає можливості– додайте в олію чайну ложку оцту.
  3. Необхідно смажити на невеликому вогні і не накривати відразу сковороду кришкою, інакше пиріжки візьмуть конденсат, і рум’яної скоринки не вийде. Обсмажувати кожну сторону достатньо протягом 3-4 хвилин.
  4. Якщо масло низької якості і починає пінитися – щіпка солі допоможе на якийсь час усунути цей процес.
  5. Не можна допускати перегріву олії, щоб пиріжки не набули запаху гару та присмаку гіркоти. Такий продукт викликає печію та дискомфорт у шлунку.

Новое на сайте

  • Статті

Сушена диня замість цукерок: простий рецепт натурального десерту

Бажаєте зберегти аромат та насолоду дині до зими? Сушена диня – це простий та корисний…

18/08/2025 19:59
  • Новини

Соціальні гарантії і пільги для дітей УБД: що належить і як отримати

Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…

18/08/2025 18:34
  • Статті

Повернути гроші за неякісний товар можна: ваші права та дії

Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…

18/08/2025 17:43
  • Статті

Пенсія під питанням: як відновити стаж, якщо підприємство ліквідовано

Стаж не зник, навіть якщо підприємство давно ліквідовано. Головне – знати, як його відновити.

18/08/2025 16:37
  • Дача

Як підготувати хурму до зими: серпневі секрети садівників

У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…

18/08/2025 15:16
  • Домашня енциклопедія

Літній хіт: баклажани з фаршем і сиром – зметуть за хвилину

Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…

18/08/2025 14:12