Томати можна додавати до борщу – дрібно порізаними, за 10 хвилин до закінчення варіння; у м’ясний або рибний паштет – подрібненими у блендері; у соус для макаронів – дрібно подрібненими; у салат з м’ясом, рибою, субпродуктами або овочами – порізаними довільно.
Візьміть 1 кг помідорів, помийте і розріжте вздовж на четвертинки. Виберіть м’якоть із насінням з четвертинок. Викладіть четвертинки томатів на деко, застелене пергаментом, догори зрізом. Посипте за смаком сіллю та 1 чайною ложкою сухого орегано.
Сушіть у духовці при температурі 70-75 градусів 5-6 годин. Щоб уникнути надмірного скупчення вологості в духовці, періодично відкривайте її для вентиляції або вставте дерев’яну паличку у верхній частині дверцят духовки, щоб зайва волога виходила постійно.
В’ялені скибочки помідорів складіть у невеликі стерильні баночки. Для аромату додайте 1 чайну ложку сухого або гранульованого часнику. Залийте помідори в банках соняшниковою або оливковою олією, так, щоб вона повністю їх покрила, і закрийте кришками. Зберігайте у холодильнику.
Чорнобривці - це рослина, яка не тільки прикрашає наші ділянки, коли цвіте, а й допомагає…
26 листопада очікується погода без опадів у більшості областей України
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…
У грудні кожному потрібно особливо уважно прислухатися до себе: рік закінчується, накопичилася втома. Можливо, слід…
Синоптики прогнозують, що цієї зими дуже сильних морозів очікувати не варто. Та й взагалі сезонна…