Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЩо відомо про новий айфон 15

Що відомо про новий айфон 15

Этот материал также доступен на русском языке
Щорічно у вересні корпорація Apple робить презентацію нових моделей iPhone. І цей рік не стане винятком. За даними аналітиків ринку, анонс девайсу відбудеться 12 або 13 вересня, а з 22 вересня телефон надійде у продаж. На сьогодні айфон нової моделі доступний на замовлення.

Чим флагманська модель айфона відрізняється від звичайної?

Цього року флагманською моделлю вважається iPhone 15 – новинка від Apple, що втілила в собі всі новітні технології та досягнення. Якщо вирішили купити айфон 15, можете бути впевнені, що отримаєте найпотужніший і найсучасніший телефон. Такий гаджет отримуватиме всі необхідні оновлення та залишатиметься у тренді наступні 4-5 років.

Флагманська модель від звичайної має низку відмінностей:

  1. Вартість флагмана завжди вища, ніж у звичайного айфона. У цінник закладено не лише новітні технології, а й гарантійні зобов’язання: пільговий ремонт чи безкоштовна заміна деяких комплектуючих.
  2. Флагманський смартфон забезпечений найпотужнішим сучасним процесором. Завдяки цьому він може похвалитися високою продуктивністю та порівняно невеликим енергоспоживанням.
  3. У новітніх моделях айфонів немає роз’єму для підключення навушників. Вони використовуються бездротові технології та новітні кодеки, які дозволяють слухати музику без втрат або з невеликим стисненням файлів.
  4. Камера в нових моделях заслуговує на подвійні оплески. Вже кілька років поспіль розробники Apple роблять особливий наголос на якості камери, від чого картинка на фото та відео виглядає більш ніж ідеально.
  5. Не можна уявити флагманську модель смартфона без ідеального корпусу, виконаного з міцного алюмінію або сталі, а також з якісного пластику. Обов’язково екран флагмана виконаний із суперміцного скла. З таким екраном телефону не страшні падіння та занурення під воду.

Що відомо про айфон 15

До очікуваної презентації айфона нової моделі залишилося зовсім небагато часу і тоді точно можна буде дізнатися, чим порадує чи, навпаки, засмутить нова модель. Інформація про нову розробку тримається у суворому секреті. Але дещо про нову модель смартфона все ж таки відомо.

  1. Зменшиться рамка навколо екрана та збільшиться дисплей. Подейкують, що товщина рамок становитиме 1,55 мм. Завдяки зменшенню рамок збільшиться екран до 6,2 дюйма. При цьому розмір телефону залишиться тим самим.
  2. З бічної панелі смартфона зникне кнопка для перемикання звуку та переведення його в беззвучний режим. Фізична кнопка буде замінена на сенсорну. До речі, заміна звичайної кнопки на сенсорну підвищить рівень захисту смартфона від вологи.
  3. Основний чіп айфона 15 прискорить роботу телефону на 20%. У попередніх моделях вдавалося досягати прискорення лише на 10 %.

Apple представить 5 моделей iPhone 15

Очікується, що в поточному році Apple покаже світові 5 моделей айфон 15: очікуваний базовий, Plus, Pro, Pro Max, ну і, звичайно ж, особливість – флагманський Ultra.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні