Для тіста: борошно – 200 грамів, тепле молоко – 120 мілілітрів, сухі дріжджі – 1 чайна ложка, олія – 2 столові ложки, цукор – половина чайної ложки, сіль – чверть чайної ложки.
Для начинки: кетчуп, твердий сир, відварене куряче філе, печериці, помідори та зелень – за смаком.
Випікати піцу за температури 200 градусів 15-20 хвилин. Після випікання добре змочити бортики холодною водою, щоб вони стали м’якими.
Стрижка у правильний місячний день може зміцнити волосся та покращити загальний стан. Дізнайтеся, які дати…
Україна готується до непростої зими: енергетики попереджають, що у низці регіонів може не вистачити тепла.…
Перші ознаки осені вже відчуваються в Україні: прохолодні ранки сигналізують про поступовий перехід до сезону…
Цукати з дині - це не тільки смачні ласощі, але і відмінний спосіб зберегти аромат…
Новий порядок надання базової соціальної допомоги набув чинності з 1 липня 2025 року. Цей вид…
Мешканці багатоквартирних будинків нерідко стикаються із несподіваним підвищенням тарифів на утримання житла. Що робити, якщо…