Для тіста: борошно – 200 грамів, тепле молоко – 120 мілілітрів, сухі дріжджі – 1 чайна ложка, олія – 2 столові ложки, цукор – половина чайної ложки, сіль – чверть чайної ложки.
Для начинки: кетчуп, твердий сир, відварене куряче філе, печериці, помідори та зелень – за смаком.
Випікати піцу за температури 200 градусів 15-20 хвилин. Після випікання добре змочити бортики холодною водою, щоб вони стали м’якими.
ПФУ виявляє переплати. Що робити одержувачам, щоб не втратити соціальну допомогу?
Додаткові 20 мільярдів для бюджету. Уряд планує підвищити акцизи у наступному році — на що…
Щоб не лишитися без коштів. У ПриватБанку назвали 6 категорій клієнтів, яким обов'язково треба перевипустити…
До суспільно корисних робіт у період воєнного стану залучають всіх працездатних громадян, яким вік і…
Українців змусять декларувати кожну річ. Що не так законопроєктом №14025 і, як він може вплинути…
Надбавки, премії й одноразові виплати: оновлені правила фінансування для захисників України.