Для тіста: борошно – 200 грамів, тепле молоко – 120 мілілітрів, сухі дріжджі – 1 чайна ложка, олія – 2 столові ложки, цукор – половина чайної ложки, сіль – чверть чайної ложки.
Для начинки: кетчуп, твердий сир, відварене куряче філе, печериці, помідори та зелень – за смаком.
Випікати піцу за температури 200 градусів 15-20 хвилин. Після випікання добре змочити бортики холодною водою, щоб вони стали м’якими.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…