М’ясо, що переварилося, наріжте тонкими скибочками, покладіть на тарілку і посипте помідорами і цибулею. Додайте трохи олії, лимонного соку та оцту – м’ясо поверне втрачену вологу і жирність.
Щоб у баранини позбавитися специфічного запаху, замочіть м’ясо на ніч у холодній воді.
Якщо додати трохи цукру до фаршу, вироби з нього будуть дуже соковитими. На кілограм фаршу додається столова ложка цукру.
Додайте у фарш одну картоплину, перекручену на м’ясорубці. Крохмаль, який міститься в ній, надасть йому в’язкості та клейкості.
Лісові гриби потрібно обов’язково відварити. При варінні будь-яких грибів обов’язково треба злити першу воду (щойно закипіли), можна злити і другу. Варити на слабкому вогні, обов’язково знімаючи піну.
Зверніть увагу, печена картопля – це не тільки смачно, а й корисно. У ній зберігається велика кількість калію, який при варінні або смаженні руйнується. Калій виводить із організму зайву рідину, знімає набряки, регулює роботу серця, покращує діяльність мозку.
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…
Цей брауні — справжній порятунок для тих, хто хоче чогось солодкого просто зараз. Не потрібні…
Українцям із газовими котлами та плитами попередили про нові витрати — перед початком опалювального сезону.…