П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: цибулевий коржик - такий ви ще не куштували

Готуємо смачно: цибулевий коржик – такий ви ще не куштували

Этот материал также доступен на русском языке
Про гордість та шедевр національної французької кухні – цибульний суп – все чули. А ми пропонуємо вам спробувати приготувати корж з цибулі. 

Цибулевий коржик

Цибуля ріпчаста – 350 грамів, яйця – 3 штуки, сир твердий – 150 грамів, борошно пшеничне – 2 столові ложки, орегано – 1 чайна ложка, паприка мелена – 1 чайна ложка, зелень, сіль та рослинна олія – за смаком.

  • Цибулю очистити, нарізати кільцями, пересипати у глибоку миску, залити окропом, перемішати і накрити кришкою. Залишити на 20-25 хвилин. За цей час нарізана цибуля стане м’якшою і втратить гіркоту.
  • Цибулю відкинути на друшляк і віджати зайву рідину.
  • Вбити в неї яйця і перемішати.
  • Твердий сир натерти на тертці, всипати до інших інгредієнтів і перемішати.
  • Всипати просіяне борошно і ще раз добре перемішати, щоб не було грудочок.
  • Додати у цибульне тісто нарубану зелень.
  • Приправити сіллю, меленим чорним перцем, паприкою та орегано. Усі інгредієнти добре перемішати.
  • Викласти тісто на розігріту сковороду з олією і розрівняти лопаткою.
  • Зменшити вогонь до мінімального, накрити кришкою і готувати по 8-10 хвилин з обох боків.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні