Швидкий рулет з лаваша
Лаваш – 1 упаковка, сир твердий – 100 грамів, огірки – 2 штуки, яйця – 1 штука, сайра, сардини або скумбрія – 1 банка, зелень – за смаком.
- Яйця відварити до готовності, остудити і почистити.
- Консервовану рибу перекласти у тарілку, розім’яти виделкою і рівномірно розподілити по лавашу.
- Сир натерти на великій тертці і посипати лаваш.
- Яйце натерти відразу на лаваш на дрібній тертці. Додати посічену зелень.
- Огірки почистити від шкірки і нарізати тонкими кружальцями.
- Згорнути акуратно рулет, замотати у харчову плівку і помістити у холодильник на годину.
Готовий рулет нарізати порціями.