Яку печінку краще купувати? Звичайно свіжа буде кориснішою, але цей субпродукт дуже швидко псується. Завжди є ризик купити несвіжий. Щодо замороженої печінки – вона може зберігатися до трьох місяців.
1. Зверніть увагу на зовнішній вигляд продукту. Печінка має бути пружною, м’якою, вологою та блискучою, без подряпин та пошкоджень. Наявність плям і кров’яних згустків є неприпустимим: вони можуть свідчити про розрив жовчного міхура – у цьому випадку продукт буде гірким.
2. Колір печінки повинен бути ні занадто світлим, ні занадто темним. Хороша яловича печінка має відтінок стиглої вишні, свиняча — червонувато-коричневий. Колір курячої печінки варіюється від світло-коричневого до коричнево-червоного, а печінка індички – темно-червона.
3. Свіжа печінка має солодкуватий аромат. Кислий запах свідчить про те, що продукт зіпсований.
4. На поверхні замороженої печінки не повинно бути надлишків льоду, а сама вона не повинна мати помаранчевого відтінку. Такі ознаки свідчать, що продукт або кілька разів заморожували, або переморозили.
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.