П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧим відрізняються огірочки по-фінськи від огірків по-нашому: консервуємо та визначаємо на смак

Чим відрізняються огірочки по-фінськи від огірків по-нашому: консервуємо та визначаємо на смак

Этот материал также доступен на русском языке
Для приготування смачних гострих огірків по-фінськи нам знадобляться лише кілька інгредієнтів. Головна фішка цього рецепту – мінімум складових, що робить його особливо простим та легким.

 

Отже, для цього рецепту візьмемо 2,5 кг огірків.

1) Мити та вимочувати огірки в холодній воді будемо не менше 3 годин, після чого нарізаємо їх не дуже тонкими кружальцями, приблизно один огірок на три частини.

2) Беремо велику каструлю, ставимо її на вогонь. Вливаємо

  • 1,5 літра води,
  • додаємо 3 столові ложки солі,
  • 200 г цукру,
  • 2 чайні ложки насіння гірчиці та
  • 3 лаврові листи (ламаємо їх навпіл).

3) Доводимо маринад до кипіння, потім додаємо 250 мл 6% оцту (можна взяти яблучний).

4) Кладемо нарізані огірки та варимо їх 3-4 хвилини під кришкою.

5) Як тільки огірки змінили колір, розміщуємо їх разом із маринадом у банки, щільно закриваємо та перевертаємо. Ставимо банки на сітки і залишаємо остигати.
Як тільки огірки змінили колір, розміщуємо їх разом із маринадом у банки, щільно закриваємо та перевертаємо. Ставимо банки на сітки і залишаємо остигати.

Тепер наші огірочки по-фінськи готові! Насолоджуйтесь цими смачними та ароматними консервами, які чудово поєднуються з різними стравами або просто можуть бути чудовим перекушуванням.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні